Het nieuwe winkelen op bestaande fundering

Voor het nieuwe winkelcomplex op de hoek van de Kalanderstraat in hartje Enschede hebben we een uitnodigend uiterlijk gecreëerd in samenwerking met BFAS. Het gebouw, dat sinds april 2017 in vol bedrijf is, is voorzien van MD Designperforatie en MD Formatura.

Lees meer
 

Ieder project is uniek

Onze werkwijze staat garant voor een bijzonder eindresultaat. Filter hier onze projecten op toepassingen, materiaal en bevestiging.

 
 

Opvallende transparante gevel

In samenwerking met het architectenbureau 212box uit New York ontwikkelden we een gevelelement voor Christian Louboutin Madison. We zijn daarbij op zoek gegaan naar het grootst mogelijke effect met zo weinig mogelijk ingrepen.

Lees meer
 

Projecten in diverse categorieën

Projecten op het gebied van architectuur, transformatie, interieur en infra: we hebben het allemaal al een keer uitgevoerd. Zonder onszelf teveel op de borst te kloppen, zijn we natuurlijk wel trots op onze projecten. We proberen daarbij altijd een brug te slaan tussen opdrachtgever, ontwerper en andere uitvoerders.

 

Kunstruimte voorzien van Strekmetaal

Factory 1963, een kunstruimte in het Zuid-Koreaanse Busan, heeft een gevel van 2000 m2 MD Strekmetaal gekregen. Hiervoor hebben we MD Strekmetaal gerealiseerd met een speciale duurzame klasse 2 coating. Zo gaat de kleur jarenlang mee in de zeer sterke zonkracht die in Zuid-Korea geldt.

Lees meer
  • Kantoor Macchine per caffe Espresso S.r.l. in Timișoara, Roemenië
  • Groothuisbouw in Emmeloord
  • Parkeergarage Zeeman in Alphen aan den Rijn
  • Parkeergarage de Hoven passage in Delft
  • Garden Store Louise in Brussel

Recent opgeleverd

 
Nafthali van der Toorn
Coenraad Hulst
Jurren Zomer
Eduard Last

Jouw adviseur

Neem contact met ons op

Onze enthousiaste medewerkers staan voor je klaar om elk project van A tot Z in goede banen te leiden. Onze heldere aanpak zorgt voor een kwalitatief resultaat.

Bel ons via 038 331 8181, stuur een e-mail naar calculatie@metadecor.nl of chat met ons.

Neem contact op