Voorkant van Brouwerij De Koninck in Antwerpen te België met toegangspoort van geperforeerd staal

Antwerpse bierbrouwer ‘in de kijker’

Eén van de schoonste gebouwen van Antwerpen, ofwel een lust voor het oog is het brouwerijgebouw van De Koninck in Antwerpen. Dit project sleepte in 2017 de tweede plaats van deze publieksprijs in de wacht. Achter de toegangsdeuren van MD Designperforatie ligt de bierwereld van De Koninck verborgen.

Lees meer
 

Ieder project is uniek

Onze werkwijze staat garant voor een bijzonder eindresultaat. Filter hier onze projecten op toepassingen, materiaal en bevestiging.

 
 
 

Via Ede naar eindeloze zandvlaktes

In Dammam komt het nieuwe bedrijfspand van Raqtan, een leverancier van complete restaurantoplossingen in heel Saoedi-Arabië en de aangrenzende Perzische Golfstaten. Metadecor levert een aanzienlijke bijdrage aan dit grootse project.

Lees meer
 

Projecten in diverse categorieën

Projecten op het gebied van architectuur, transformatie, interieur en infra: we hebben het allemaal al een keer uitgevoerd. Zonder onszelf teveel op de borst te kloppen, zijn we natuurlijk wel trots op onze projecten. We proberen daarbij altijd een brug te slaan tussen opdrachtgever, ontwerper en andere uitvoerders.

 
Detail van de MD Strekmetaal gevel bij Busan in Zuid-Korea

Kunstruimte voorzien van Strekmetaal

Factory 1963, een kunstruimte in het Zuid-Koreaanse Busan, heeft een gevel van 2000 m2 MD Strekmetaal gekregen. Hiervoor hebben we MD Strekmetaal gerealiseerd met een speciale duurzame klasse 2 coating. Zo gaat de kleur jarenlang mee in de zeer sterke zonkracht die in Zuid-Korea geldt.

Lees meer
 
 
Nafthali van der Toorn
Coenraad Hulst
Jurren Zomer
Eduard Last

Jouw adviseur

Neem contact met ons op

Onze enthousiaste medewerkers staan voor je klaar om elk project van A tot Z in goede banen te leiden. Onze heldere aanpak zorgt voor een kwalitatief resultaat.

Bel ons via 038 331 8181, stuur een e-mail naar calculatie@metadecor.nl of chat met ons.

Neem contact op