Het hart van kunst en cultuur

Het Kunstenpand in ‘Hart van Zuid’ is het levendige hart voor kunst en cultuur in Rotterdam Zuid dat alle inwoners moet gaan inspireren en verbinden. Het vormt het nieuwe onderkomen voor Theater Zuidplein, Bibliotheek Rotterdam en diverse culturele functies. Onze gevelbekleding zorgt voor een indrukwekkend straatbeeld.

Meer over dit project
 

Ieder project is uniek

Onze werkwijze staat garant voor een bijzonder eindresultaat. Filter hier onze projecten op toepassingen, materiaal en bevestiging.

 
 
 

Via Ede naar eindeloze zandvlaktes

In Dammam komt het nieuwe bedrijfspand van Raqtan, een leverancier van complete restaurantoplossingen in heel Saoedi-Arabië en de aangrenzende Perzische Golfstaten. Metadecor levert een aanzienlijke bijdrage aan dit grootse project.

Lees meer
 

Projecten in diverse categorieën

Projecten op het gebied van architectuur, transformatie, interieur en infra: we hebben het allemaal al een keer uitgevoerd. Zonder onszelf teveel op de borst te kloppen, zijn we natuurlijk wel trots op onze projecten. We proberen daarbij altijd een brug te slaan tussen opdrachtgever, ontwerper en andere uitvoerders.

 

Kunstruimte voorzien van Strekmetaal

Factory 1963, een kunstruimte in het Zuid-Koreaanse Busan, heeft een gevel van 2000 m2 MD Strekmetaal gekregen. Hiervoor hebben we MD Strekmetaal gerealiseerd met een speciale duurzame klasse 2 coating. Zo gaat de kleur jarenlang mee in de zeer sterke zonkracht die in Zuid-Korea geldt.

Lees meer
 
 
Nafthali van der Toorn
Coenraad Hulst
Jurren Zomer
Eduard Last

Jouw adviseur

Neem contact met ons op

Onze enthousiaste medewerkers staan voor je klaar om elk project van A tot Z in goede banen te leiden. Onze heldere aanpak zorgt voor een kwalitatief resultaat.

Bel ons via 038 331 8181, stuur een e-mail naar calculatie@metadecor.nl of chat met ons.

Neem contact op