OPSLAGRUIMTE EN TRAPPENHUIS PAASHEUVELWEG IN AMSTERDAM

Architect: Deltavormgroep │ Opdrachtgever: Caransa Groep │ Jaar van realisatie: 2015 en 2017

 

Deel dit project

 

Opslagruimte en trappenhuis verfraaid met MD Designperforatie

Bij een pand aan de Paasheuvelweg in Amsterdam hebben we een opslagruimte en trappenhuis bekleed met MD Designperforatie. Hiervoor hebben we het type MD DE130 gebruikt dat met behulp van het MD Resto systeem blind aan de achterconstructie is bevestigd. De bovenkant van de opslagruimte is voorzien van MD Nettick. Daarnaast is met behulp van MD Apertura een gedeelte aan de zijkant van de opslagruimte beweegbaar gemaakt.

De MD Designperforatie panelen zijn van aluminium en hebben een anodiseer laag in naturel aluminium gekregen. Dit steekt mooi af tegen de antraciet gekleurde panelen die op het pand prijken.

 
  • Opslagruimte en trappenhuis Paasheuvelweg
  • Opslagruimte en trappenhuis Paasheuvelweg
  • Opslagruimte en trappenhuis Paasheuvelweg
  • Opslagruimte en trappenhuis Paasheuvelweg
  • Opslagruimte en trappenhuis Paasheuvelweg
 

In dit project is verwerkt