GARDEN STORE LOUISE IN BRUSSEL, BELGIË

Architect: DDS & Partners Architects │ Jaar van realisatie: 2017

 

Deel dit project

 

Project ‘Garden Store Louise’ concept store

Aan de Louizalaan in Brussel is het project ‘Garden Store Louise’ gerealiseerd. Twee bestaande winkels hebben hierbij een nieuwe etalage gekregen en een pergola is de kroon op het dak van het gebouw.

Metadecor heeft voor het pand van drie verdiepingen MD Shapes en MD Designperforatie toegepast in de vouwluiken op de bovenste verdieping en bij de ingang. Deze luiken zijn met de hand te bedienen en hiervoor is het MD Apertura systeem toegepast. Het railsysteem van de MD Apertura is weggewerkt in de glasvliesgevel. Bovendien zijn de panelen voor het pand rond omgezet, zodat deze blind afhangen aan de hulpconstructie. Deze constructie bestaat uit het MD Resto systeem. In de plint van het gebouw zijn panelen geplaatst waaraan de reclame-uitingen van de winkel kunnen worden bevestigd.

De aluminium gevelbekleding dient als zonwering en is bovendien een fraaie veiligheidsafsluiting van de toegangsdeur. Het aluminium heeft een natuurlijke anodiseerkleur en is van anodiseerkwaliteit. De perforatie bestaat uit een bijzonder driehoekig patroon dat repeterend is.

 
  • Garden Store Louise
  • Garden Store Louise
  • Garden Store Louise
  • Garden Store Louise
 

In dit project is verwerkt