CULTUURCENTRUM DE FACTORIJ IN ZAVENTEM, BELGIË

Architect: Archiles Architecten │ Opdrachtgever: Franki Construct │ Jaar van realisatie: 2016

 

Deel dit project

 

Project 'Cultuurcentrum De Factorij'

In het Belgische Zaventem moet Cultuurcentrum De Factorij het culturele kloppende hart worden. Metadecor heeft voor dit project de gevel bekleed met MD Designperforatie. Daarbij hebben we gebruik gemaakt van het MD Verti bevestigingssysteem.

In het centrum is een schouwburg, café, bibliotheek, feestzaal en danszaal gevestigd. Volgens de architect valt de achterliggende filosofie van het totaalontwerp binnen het thema van duurzaam bouwen: het zuinig omgaan met energie en het ontwikkelen van nieuwe ideeën die met behulp van minimale middelen een eerlijk resultaat geven.

 
  • Cultuurcentrum De Factorij
  • Cultuurcentrum De Factorij
  • Cultuurcentrum De Factorij
  • Cultuurcentrum De Factorij

Cultuurcentrum De Factorij

 

In dit project is verwerkt