Gastblog
Chris Kabel:
Lichtvangers

In 2010 vroeg Woningstichting De Key Chris Kabel een voorstel te doen voor een kunsttoepassing op de gevel van een nieuw te bouwen atelierwoning in hartje Amsterdam. Dit heeft geleid tot een mooie samenwerking tussen hem en Metadecor.

Lees dit blog
 

Het gaat verder dan een gevel

Onze werkwijze staat garant voor een bijzonder eindresultaat. Of het nu om een gevel, terreinafscheiding, plafond, zonwering, geluidswering of dakopbouw gaat.

 
 
 

Projecten in diverse categorieën

Projecten op het gebied van architectuur, transformatie, interieur en infra zijn voor ons dagelijkse kost. Zonder onszelf teveel op de borst te kloppen, zijn we natuurlijk trots op onze projecten. We proberen daarbij altijd een brug te slaan tussen opdrachtgever, ontwerper en andere uitvoerders, maar ook met de leef- en werkomgeving.

 

Kunstruimte voorzien van Strekmetaal

Factory 1963, een kunstruimte in het Zuid-Koreaanse Busan, heeft een gevel van 2000 m2 MD Strekmetaal gekregen. Hiervoor hebben we MD Strekmetaal gerealiseerd met een speciale duurzame klasse 2 coating. Zo gaat de kleur jarenlang mee in de zeer sterke zonkracht die in Zuid-Korea geldt.

Lees meer
 

Studio by Metadecor

Dat is de broedplaats van Metadecor. We ontwerpen en ontwikkelen producten bij projecten en niet andersom. Dit betekent dat we vroeg bij een idee of project betrokken zijn om samen met architecten en opdrachten een gaaf eindresultaat neer te zetten.

 
 
Nafthali van der Toorn
Coenraad Hulst

Jouw Studio by Metadecor adviseur

Neem contact met ons op

Onze enthousiaste medewerkers staan voor je klaar om elk project van A tot Z in goede banen te leiden. Onze heldere aanpak zorgt voor een kwalitatief resultaat.

Bel ons via 038 331 8181, stuur een e-mail naar studiobymetadecor@metadecor.nl of chat met ons.

Neem contact op