• Geperforeerde stalen gevelbekleding met patroon voor het Old Town Court in Praag

Studio by Metadecor

Gebouweigenaar

 

Waardetoevoeging aan je investering

Als gebouweigenaar wil je dat je investering zo goed mogelijk rendeert. Door gebruik te maken van producten van hoge kwaliteit en een lange levensduur voeg je waarde toe aan het gebouw. En met de bruikbare adviezen van Studio by Metadecor kun je het verschil maken.

 

Een beeldbepalende gevel

Je hebt een nieuwbouwproject of een bestaand pand waar een gevel voor moet komen. Voor de mensen van Studio by Metadecor is het programma van eisen een startpunt. Op basis hiervan kunnen we je adviseren over de verschillende producten en oplossingen. Hiervan maken we impressies die je vervolgens kunt gebruiken in het traject met welstandcommissies, gemeentes en andere stakeholders.

Neem contact op
 

Het interieur als uitgangspunt

Ook voor plafonds en binnenwanden ben je bij Studio by Metadecor aan het goede adres. Net als bij gevels kijken we eerst waar het bewuste interieurdeel aan moet voldoen. Er is vervolgens altijd een product dat zowel een functionele als esthetische waarde heeft. Met behulp van impressies kun je je ideeën ook delen met alle belanghebbenden.

 
 
Nafthali van der Toorn
Coenraad Hulst

Jouw Studio by Metadecor adviseur

Neem contact met ons op

Onze enthousiaste medewerkers staan voor je klaar om elk project van A tot Z in goede banen te leiden. Onze heldere aanpak zorgt voor een kwalitatief resultaat.

Bel ons via 038 331 8181, stuur een e-mail naar studiobymetadecor@metadecor.nl of chat met ons.

Neem contact op