• Geluidsrail voor geluidswering en veiligheid

Studio by Metadecor

Atelier en innovatie

 

Stap voor stap mooie dingen maken

Studio by Metadecor werkt als een laboratorium. Ideeën borrelen op, worden getoetst aan de realiteit, vervolgens bijgeschaafd en daarna gelanceerd. Hiermee willen we de wereld een beetje mooier maken.

 

Beperking van geluidsoverlast

De Geluidsrail is zo’n voorbeeld van een uitgewerkt idee. Dit is ontstaan uit de vraag naar kleinschalige maatregelen voor de beperking van geluidsoverlast op plekken met weinig ruimte. Het tegenhouden van geluid alleen is daarbij niet meer voldoende. Ook ook de veiligheid, ruimtelijke inpassing en een groene, natuurlijke uitstraling zijn belangrijk elementen. De Geluildsrail vult al deze elementen op haar eigen manier in.

Lees meer
 

Ontwikkelingen met resultaat

Voor de doorontwikkeling van producten en technieken is Studio by Metadecor constant op zoek naar mogelijkheden om het net een beetje slimmer te doen. Hiervoor maken we bijvoorbeeld prototypes van MD Mosaik in onze 3D printer. Zo kunnen we kijken welke mogelijkheden er zijn voor het in elkaar klikken van de panelen, zonder dat daarbij de paneelnaden zichtbaar zijn. Op basis van de tests denken we concepten verder uit.

 
Nafthali van der Toorn
Coenraad Hulst

Jouw Studio by Metadecor adviseur

Neem contact met ons op

Onze enthousiaste medewerkers staan voor je klaar om elk project van A tot Z in goede banen te leiden. Onze heldere aanpak zorgt voor een kwalitatief resultaat.

Bel ons via 038 331 8181, stuur een e-mail naar studiobymetadecor@metadecor.nl of chat met ons.

Neem contact op