• Winkelcomplex Kalanderstraat Enschede, vooraanzicht voorzien van MD Formatura en Designperforatie

Studio by Metadecor

Architect

 

Maak van jouw idee realiteit

Je hebt als architect een idee voor een project. Via Studio by Metadecor helpen we je graag bij het in de praktijk brengen van deze ideeën. Van ontwerp tot uitwerking: we denken graag met je mee!

 

De ideale perforatie voor projecten

Wil je een statement maken met MD Designperforatie? Laat ons je adviseren over hoe je een afbeelding kunt toepassen op de gevel. Door te spelen met een aantal elementen kunnen we voor je de ideale gatgrootte en het aantal gaatjes per m2 bepalen. Hiervoor kijken we met een grafisch oog naar de afbeelding. Met een wijziging in het aantal pixels, het contrast te verhogen of de afbeelding in negatief om te zetten, is het mogelijk om de perforatie sterker te maken.

Neem contact op
 

Ontwerp met ons je patroon

Bij de realisatie van projecten moeten alle onderdelen aan bepaalde eisen voldoen. Als het om de gevel gaat kun je denken aan zonwering of lichtreflectie. Met MD Formatura heb je een antwoord. De experts van Studio by Metadecor werken voor de unieke patronen vaak samen met designers en kunstenaars. Vervolgens kun je het uitgewerkte patroon meenemen in je tekeningen. Wil je echt iets in handen hebben? Dan kunnen we ook een sample voor je maken.

 

Een fragment van je gevel

De verfijning zit vaak in de details. Schakel Studio By Metadecor in voor de uitwerking van gevelfragmenten en we denken met je mee over de details. Dit werken we vervolgens verder uit specifiek voor de situatie van het project. Zo kun jij het opnemen in het totaalplan. Hierbij kunnen we je ook van advies voorzien als het gaat om de toepassing van onze producten en materialen.

 
 
Nafthali van der Toorn

Jouw Studio by Metadecor adviseur

Neem contact met ons op

Onze enthousiaste medewerkers staan voor je klaar om elk project van A tot Z in goede banen te leiden. Onze heldere aanpak zorgt voor een kwalitatief resultaat.

Bel ons via 038 331 8181, stuur een e-mail naar studiobymetadecor@metadecor.nl of chat met ons.

Neem contact op