• Parkeergarage Zeeman Alphen a/d Rijn voorzien van gevels met MD Designperforatie

Studio By Metadecor

Aannemer

 

Samen verder kijken

De realisatie en coördinatie van een bouw is vaak een ingewikkelde taak. Studio by Metadecor helpt je als aannemer graag met het verlichten van jouw projecten. We leveren een substantiële bijdrage die verder kan gaan dan alleen het leveren van onze eigen producten en diensten.

 

Een oplossing in totale projecten

Als aannemer ben je gewend om veel dingen zelf te doen. Door het inschakelen van verschillende marktpartijen kun je echter gebruik maken van ieders specialisme. Een bouwteam is de ideale manier om de totstandkoming van het gebouw verder uit te werken. Door als partner aan tafel verder te denken dan producten en details, komen we samen tot oplossingen komen die het geheel beter maken.

Neem contact op
 

Optimaliseren zit in ons bloed

Een detail moet optimaal toepasbaar zijn binnen een project, daar kun je geen poespas bij gebruiken. Studio By Metadecor staat je graag bij als het gaat om de uitwerking van gevelfragmenten. Daarbij denken we met je mee over de details. Dit werken we vervolgens verder uit specifiek voor de situatie van het project. Zo kun jij het opnemen in het totaalplan.

 
 
Nafthali van der Toorn
Coenraad Hulst

Jouw Studio by Metadecor adviseur

Neem contact met ons op

Onze enthousiaste medewerkers staan voor je klaar om elk project van A tot Z in goede banen te leiden. Onze heldere aanpak zorgt voor een kwalitatief resultaat.

Bel ons via 038 331 8181, stuur een e-mail naar studiobymetadecor@metadecor.nl of chat met ons.

Neem contact op