Een andere kijk op architectuur
 

Vacature Werkvoorbereider - Monteur

30-5-2017

Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

Werkvoorbereider - Monteur

Functie inhoud
In deze functie ben je van A tot Z betrokken bij het montageproces. Je combineert werkzaamheden op kantoor als werkvoorbereider met uitvoerende montagewerkzaamheden op de bouwplaats. Hierdoor heb je een zeer afwisselend takenpakket en is geen dag hetzelfde.

De projecten worden vanuit kantoor nauwgezet voorbereid zodat de montage op locatie soepel verloopt. Jij hebt hierin een belangrijke rol met het bestellen van de bevestigingsmaterialen en andere producten voor alle monteurs van Metadecor. Je vraagt prijzen aan op basis van stuklijsten en bepaalt samen met de projectleider de planning, waarbij je rekening moet houden met levertijden. Je zorgt dat producten en materialen tijdig gereed zijn en op het juiste moment worden aangeleverd op kantoor en/of de bouw. Daarnaast bereid je de montage voor door het tekenwerk te controleren, voormontage voor te bereiden en uit te voeren en te zorgen dat alles gereed is voor de uitvoering van de werkzaamheden op de bouwplaats.

Op de bouwplaats werk je samen met het team van monteurs mee aan de montage. De montage is iedere keer anders, iedere gevel is uniek. Met het team zorg je ervoor dat de gevel binnen de planning wordt opgeleverd. Daarbij werk je met verschillende materialen, steeds veranderende bevestigingstechnieken en wisselende achterconstructies. Doordat geen enkel project hetzelfde is moet jij met jouw technisch inzicht en materiaalkennis samen met je collega’s telkens opnieuw bepalen wat de juiste uitgangspunten en werkwijzen zijn, waar knelpunten kunnen ontstaan en hoe deze op te lossen zijn.

Functie-eisen
De ideale kandidaat:

  • Heeft MBO of MBO+ werk- en denkniveau, door opleiding of door ervaring verkregen;
  • Heeft werkervaring met bouw gerelateerde montagewerkzaamheden, maar ook goede computervaardigheden;
  • Kan goed technische tekeningen lezen en heeft uitstekend technisch inzicht waardoor je vooruit kunt denken en beslissingen durft te nemen;
  • Wil denken en doen combineren;
  • Wil altijd een perfect resultaat neer te zetten, is hierin doelgericht en heeft oog voor kwaliteit;
  • Is creatief en oplossingsgericht, wijzigende situaties zie je als een uitdaging;
  • Kan goed prioriteiten stellen, overzicht houden, planningen bewaken en heeft oog voor detail;
  • Bezit goede communicatieve vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je een afwisselende en uitdagende baan in een hecht en jong team, samen met een prima salaris en dito arbeidsvoorwaarden. Er is mogelijkheid tot het volgen van aanvullende opleidingen en/of trainingen.

Reageren?
Voor meer informatie over de vacature kun je terecht bij Wilco Pelgröm (Hoofd Uitvoering) via wpelgrom@metadecor.nl of via 038 331 81 81.

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken?
Mail dan voor 29 augustus 2017 jouw sollicitatiebrief en cv naar Wilco Pelgröm.