Een andere kijk op architectuur
 

Vacature Technisch tekenaar - Engineer

30-5-2017

Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

Technisch tekenaar - Engineer

Functie inhoud
Het uitwerken en detailleren van onze gevels en producten is een taak die niet voor iedereen is weggelegd. Het is een belangrijke functie waarin jij een (deel)project helemaal tot in de puntjes uitwerkt. Je modelleert, maakt werk- en productietekeningen en stuklijsten, in zowel 2D als 3D. Als er uitdagingen zijn, ben je proactief en werk je hiervoor zelfstandig voorstellen uit. Je werkt nauwkeurig en consequent en je hebt regelmatig afstemming met collega’s over je werkzaamheden.

Deze functie vraagt om kennis van techniek, functionaliteit en esthetiek. Met jouw kennis zie je het als een uitdaging om op basis van deze drie pijlers jouw werk uit te voeren, continu in de juiste balans. Je bent iemand met oog voor detail, zonder daarbij de grote lijnen uit het oog te verliezen. Je bent geïnteresseerd in de praktijk. Werken en functioneren jouw ontwerpen ook daadwerkelijk zoals je voor ogen had? Juist deze balans, het ontwerpen aan de ene kant, en de terugkoppeling uit de praktijk houden je scherp. Hierbij maak je gebruik van de meest uiteenlopende productiemethoden en technieken. Nieuwe ontwikkelingen in de techniek houden je bezig en deze pas je waar mogelijk ook toe in jouw ontwerpen.

Je werkt in samen met de Technisch Ontwerper en/of de Hoofd Engineering. Het werken in teamverband met daarbij de inbreng van de mensen om je heen ervaar je als prettig. Juist door deze samenwerking komen de beste ideeën en processen tot stand.

Functie eisen
De ideale kandidaat voor deze functie:

  • heeft MBO werk- en denkniveau, door opleiding of door ervaring verkregen;
  • heeft een opleiding Middenkader engineering, Werktuigbouwkunde, Bouwkunde of een vergelijkbare opleiding, bijvoorbeeld Staalbouw;
  • is zorgvuldig en nauwgezet;
  • is creatief en oplossingsgericht, problemen zie je als een uitdaging;
  • kan omgaan met deadlines;
  • kan door goed luisteren snel de juiste zaken oppakken en uitwerken;
  • bezit goede communicatieve vaardigheden;
  • heeft ervaring met AutoCad, en bij voorkeur ook 3D ontwerpprogramma’s zoals Inventor en/of SolidWorks.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je een afwisselende en uitdagende baan in een hecht en jong team, samen met een prima salaris en dito arbeidsvoorwaarden. Er is mogelijkheid tot het volgen van aanvullende opleidingen en/of trainingen.

Reacties
Voor meer informatie over de vacature kun je terecht bij Sander van Leeuwen (Hoofd Engineering), via svleeuwen@metadecor.nl en (038) 331 81 81.

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? Mail dan voor 1 juli 2017 jouw sollicitatie en C.V. naar svleeuwen@metadecor.nl.