Een andere kijk op architectuur
 

Calculator (32-40 uur)

16-12-2016

Als calculator bij MetaDecor vorm je een stabiele factor in ons dynamische verkoopteam. Door jouw technisch inzicht en rekenkundig puzzeltalent minimaliseer je risico’s. Doordat je daarnaast oplossingen en alternatieven aandraagt, kan de verkoper aan de klant een stevig onderbouwde offerte presenteren. Daardoor stel je het bedrijf in staat om met architecten, aannemers, bouwbedrijven en gebouweigenaren in binnen- en buitenland spraakmakende gevels op unieke locaties te realiseren.

Van de verkoper krijg je aanvragen aangeleverd. De calculatie van een groot project kan je zomaar twee dagen bezighouden. Kleinere projecten lever je binnen een dagdeel op.
De aanvragen zijn altijd uniek. Aan jou de taak om te analyseren welke materialen, bevestigingstechnieken, afwerking en mankracht benodigd zijn om het project te realiseren. Je overlegt met de verkoper wat er uiteindelijk aangeboden gaat worden. Je vraagt prijzen op, maakt fragmentberekeningen en schrijft een offerte-omschrijving bij de calculatie.

Omdat de projecten vaak vernieuwend zijn en de grens van het haalbare verleggen, is de uitdaging voor jou des te groter. Projectrisico’s wil je minimaliseren, maar tegelijkertijd calculeer je met volledig nieuwe technieken.

Je werk speelt zich volledig af op het kantoor in Kampen.

Natuurlijk krijg je een salaris dat marktconform is en de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen. Maar Metadecor heeft meer te bieden; je krijgt vrijheid en zelfstandigheid en je kunt je werk naar eigen inzicht inrichten. Metadecor is een groeiend en innovatief bedrijf dat zich richt op de top van de markt. Geen klant of project is hetzelfde; je verveelt je nooit. MetaDecor is een jong bedrijf met enthousiaste en gedreven werknemers. Daar maak jij deel van uit.

Functie-eisen

Je hebt ervaring als calculator in de bouw. Je hebt een HBO werk- en denkniveau. Je hebt een bouwkundige of kostendeskundige opleiding voltooid. Je bent een geboren techneut en hebt uitstekend cijfermatig inzicht. Werkbouwkundig inzicht is een pré. Je bent een pro in het omgaan met Excel, en met AutoCAD- en- DWG bestanden. Werken met BIM heeft geen geheimen voor jou.
 
Persoonskenmerken
Je bent nauwkeurig en oplossingsgericht. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je mondelinge en schriftelijke vaardigheden zijn goed. Je hebt interesse in architectuur en maakt graag deel uit van een team.

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever, MetaDecor in Kampen, bedenkt, ontwerpt, levert en monteert spraakmakende en vernieuwende semi-transparante gevels voor utiliteits- en woningbouw. MetaDecor staat voor functioneel design in nieuwe en/of bestaande architectuur. Door innovatief materiaalgebruik, het ontwikkelen van originele concepten en de verbindende rol in samenwerkingsverbanden heeft MetaDecor een unieke positie in de nichemarkt waarin ze actief is. De projecten variëren van Landmarks, bijzondere gevels tot en met architectonische gebouwen.
Bij MetaDecor zijn circa twintig goed opgeleide professionals in vaste dienst; daarnaast werkt de organisatie met een flexibele schil van inleenkrachten. Er wordt intensief samengewerkt, waarbij een ieder zijn kennis en talenten inzet, met als doel er samen wat bijzonders van te maken voor de klant. De bedrijfscultuur binnen MetaDecor is het beste te omschrijven met de volgende kenmerken: technisch en esthetisch innovatief, no-nonsense, informeel, collegiaal en sterk gericht op samenwerking. 

Contactinformatie

Het volledige werving- en selectietraject wordt verzorgd door Métier.

Mocht je interesse hebben in deze functie en voldoen aan de gestelde eisen, reageer dan zo spoedig mogelijk via onze site www.metier.nl . Voor vragen kun je contact opnemen met Ingobert Veen.