Een andere kijk op architectuur
 

Technieken

De locatie van een project, weersinvloeden en het verhaal van de ontwerper bepalen de afwerking van het materiaal. We kunnen materialen poedercoaten, anodiseren, printen of lakken. Zo worden panelen beschermd tegen corrosie, slijtage of chemische aantasting. We verbeteren de oppervlaktehardheid of realiseren reflectie van licht en warmte. En uiteraard bepaalt de oppervlaktebehandeling ook het uiteindelijke beeld van een gevel.

Onze engineers verzorgen de automatisering voor zonwering en bewegende gevels. We realiseren geheel weggewerkte (led)verlichting in gevels, plafonds of binnenwanden. Zowel voor bestaande als innovatieve toepassingen die een creatieve aanpak vergen, bieden we een effectieve, kostenefficiënte en duurzame oplossing.

Het gekozen materiaal en de toepassing daarvan bepalen het bevestigingssysteem. Deze ontwikkelen we op maat. Vormgeving, functionaliteit en het beschikbare budget vormen het kader. De mogelijkheden en onmogelijkheden van bouwkundige uitgangspunten zijn randvoorwaardelijk.

Ons Engineering-team beschikt over een schat aan ervaring. De bibliotheek van bevestigingssystemen waar we voor de realisatie van projecten uit kunnen putten is daar het resultaat van. 

Ongeacht de gewenste uitvoering en ongeacht voor welke innovatie toepassing wordt gekozen, onze engineers maken het. Zo wordt bij de bevestiging van gevelpanelen altijd een perfect uitgelijnd resultaat behaald. We bereiken een optimaal functioneel en esthetisch resultaat.