Een andere kijk op architectuur
 

Gebruikte producten

  • MD Designperforatie gevel

    Ter inspiratie laten wij verschillende bouwwerken zien waarbij geperforeerde paneelbekleding is t...

Gebruikte materialen

Gebruikte technieken

  • MD Resto

    Bevestigingssysteem voor het monteren van strekmetaal of geperforeerde panelen aan de gevel of pl...
  • MD Apertura

    Zonweringssysteem met schuifschermen

Garden Store Louise in Brussel

Opdrachtgever:
Jaar van realisatie: 2017

Project ‘Garden Store Louise’ concept store

Aan de Louizalaan in Brussel is het project ‘Garden Store Louise’ gerealiseerd. Twee bestaande winkels hebben hierbij een nieuwe etalage gekregen en een pergola is de kroon op het dak van het gebouw. MetaDecor heeft voor het pand van drie verdiepingen MD Designperforatie toegepast in de vouwluiken op de bovenste verdieping en bij de ingang. Deze luiken zijn met de hand te bedienen en hiervoor is het MD Apertura systeem toegepast. Het railsysteem van de MD Apertura is weggewerkt in de glasvliesgevel. Daarnaast zijn sommige panelen vooerzien van MD Shapes.

De panelen voor het pand zijn rond omgezet, zodat deze blind afhangen aan de hulpconstructie. Deze constructie bestaat uit het MD Resto systeem. In de plint van het gebouw zijn panelen geplaatst waaraan de reclame uitingen van de winkel kunnen worden bevestigd.

De aluminium gevelbekleding dient als zonwering en is bovendien een fraaie veiligheidsafsluiting van de toegangsdeur. Het aluminium heeft een natuurlijke anodiseerkleur en is van anodiseerkwaliteit. De perforatie bestaat uit een bijzonder driehoekig patroon dat repeterend is.

/