Een andere kijk op architectuur
 

Producten

Bij de creatie van onze producten is het verhaal van jou of de ontwerper leidend. Daaruit destilleren we de sfeer, het karakter en de beleving.

Een opvallende landmark vraagt een andere benaderingswijze dan een verrassend ingetogen gevel. Daarnaast is de vorm een gevolg van de functionaliteit. Bij de materiaalkeuze voor een gevel met zonwering op het zuiden, of een gebouw dat rondom aan de elementen is blootgesteld spelen geheel eigen criteria een rol. Wij vertalen deze naar innovatieve en creatieve oplossingen.

De patronen die we ontwerpen in het basismateriaal staan in dienst van het verhaal. De mogelijkheden zijn veelomvattend. Zo realiseren we 3D-vormen, designperforatie, patroonwisselingen (MD Formatura), reliëfvormen, lamellen of panelen.

We werken continu aan de ontwikkeling van innovatieve en duurzame producten. Door zuivere materialen te gebruiken die kunnen worden hergebruikt, energiebewuste uitvoeringen te ontwikkelen en levensloopbestendig te ontwerpen, streven we naar een volledige cradle to cradle praktijk.